Gastenboek

Laat ons weten wat je van de tocht vond. Kan er iets beter? Laat een bericht achter. Dank je wel!!

Mocht je gefilmd hebben tijdens de tocht, onderweg, op de pauzeplaatsen of op de Plaza van de Flaasbloem, laat het ons weten. We willen jouw beelden graag delen op of via onze website!

38 gedachten over “Gastenboek

 1. Leuke tocht, goed uitgepijld. Puike verzorging. Gebied dacht ik te kennen als saai maar jullie hebben het mijns inziens optimaal gebruikt

 2. Ja, 3 keer dezelfde foto’s staan erop.
  Bijv pag 7, 15 en 25
  Jammer mis ook die van ons.
  Genoten vd mooie tocht!!
  Hoop dat de andere foto’s er nog zijn.

  1. Hoi Krishna en ook Petra,
   We gaan nog na bij onze fotograaf wat er aan de hand is. Er staan inderdaad foto’s dubbel op de site en er missen er wellicht ook. Bij voorbaat onze excuses, we komen hier op terug!!

   1. Hoi Krishna en anderen,
    Ik ben bang er niet meer foto’s zijn dan de foto’s die geplaatst zijn. Er is bij onze fotograaf iets mis gegaan maar wat is niet precies duidelijk. De missende foto’s zijn in ieder geval niet terug gevonden.
    Onze oprechte excuses hiervoor.
    Groet, Wim.

 3. Mooie foto’s maar…….waar zijn de foto’s van mijn fietsclub? Wij waren met 5 mtb’ers en we staan er niet bij. Wel veel dubbele foto’s! Wil de fotograaf nog even goed kijken of alles erop is gezet? Bedankt!

  1. Hoi Kristof,
   Ik ben bang dat er niet meer foto’s zijn dan de foto’s die geplaatst zijn. Er is bij onze fotograaf iets mis gegaan maar wat is niet precies duidelijk. De missende foto’s zijn in ieder geval niet terug gevonden.
   Onze oprechte excuses hiervoor.
   Groet, Wim.

 4. Geweldig mooie tocht, ook dit jaar weer enorm genoten. Dank aan alle vriendelijke vrijwilligers. Ook complimenten voor de fotograaf!

 5. Een heerlijke tocht gereden, op een snel parcours. Volgend jaar zijn wij er weer bij. Dit jaar met zijn drieën volgend jaar met meer. Top geregeld

 6. Mijn eerste tocht. Ik keek er tegenop maar heb de 30 km wel uitgereden. Oké, de laatste kilometers wat rustiger. De organisatie is prima! Ik heb genoten en wie weet doe ik het volgend jaar weer!

  1. Hoi Robert,
   De foto’s staan ondertussen op de site. Je vindt ze onder More/Foto’s 2016. Veel plezier bij het terugkijken!!

 7. Mooie tocht gereden vandaag met 3 maten uit Goirle. Super georganiseerd. Dit is zeker een dikke 3-sterrentocht, zou zelfs een 4 sterren kunnen zijn. Fijne bewaakte stalling!

 8. Onze complimenten voor jullie evenement! Super mooie route en verder een top organisatie. We hebben genoten, tot volgend jaar!

 9. Wederom prachtige toertocht, perfecte organisatie, mooi parcours.
  En kijken al weer uit naar volgend jaar. Echt top !!
  Dank aan iedereen die hieraan mee geholpen heeft.

 10. Wederom een mooie tocht gereden. De pauzeplaatsen in de 80 km rit waren alle goed voorzien en de route was erg goed aangegeven.
  De 80 km-route van de afgelopen jaren is ook een mooie verbetering van de route “Bleeke heide”uit het verleden.
  Volgend jaar weer en hopelijk weer goed weer!

 11. Het was een geslaagde dag , leuke route , super uitgezet , geweldig weer , helemaal top…. Bedankt!!!!

  Volgend jaar ben ik weer van de partij

 12. Mooie tocht onder prachtige weersomstandigheden. Helaas is één van onze leden hard ten val gekomen net na tweede pauze. Dankzij snel en goed reageren van de organisatie is alles nog goed gekomen. Bedankt namens leden RTCH.
  Gerard

 13. Bedankt voor zowel de super leuke clinic met Patrick Smit op zaterdag voor de kids als ook de tocht op zondag. Super goede sfeer en alles perfect georganiseerd. Tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.